Toon menu
Foto 1 bij Restaurant Havenrijk
Foto 2 bij Restaurant Havenrijk
Foto 3 bij Restaurant Havenrijk
Foto 4 bij Restaurant Havenrijk
Foto 5 bij Restaurant Havenrijk

Restaurant Havenrijk
Feestlocatie in Uitgeest - Noord-Holland

Restaurant Havenrijk
Lagendijk 41
1911MT Uitgeest

Telefoon
06 5464 5520
Personen
10 - 150
Zalen
2
Kaart
Tonen
Contact
Sacha Lubbes

Bezoek de website

Feest/Condoleance
In de benedenzaal van het restaurant kunnen feesten en partijen gegeven worden tot maximaal 150 personen en in de bovenzaal tot maximaal 90 personen. Ook is het mogelijk om het gehele restaurant (beneden- en bovenzaal) af te huren, dan kan er een feest gegeven worden voor maximaal 240 personen. Een feest kan bij ons prima gecombineerd worden met een activiteit. Enkele voorbeelden zijn: Skutsje zeilen, Zeilen, Visbootjes, Kanovaren, Wandelen, Rondvaarten etc.

De beneden- en bovenzaal beschikken over een eigen muziekinstallatie en bar. Live muziek in beide zalen is uiteraard ook mogelijk. Dit kunt u zelf regelen of u kunt gebruik maken van een aantal bands die wij voor u hebben geselecteerd.

Trouwlocatie
Restaurant Havenrijk is door de gemeente Uitgeest formeel aangewezen als "huis der gemeente". Dit betekent dat ons restaurant is aangemerkt als trouwlocatie en dat bruidsparen naast het trouwfeest ook hun huwelijksplechtigheid bij restaurant Havenrijk kunnen houden.

Naast de idyllische omgeving (restaurant Havenrijk is omringd door 450 boten en ligt aan een natuurgebied) is het voor de bruidsparen ook mogelijk om met hun gezelschap met de boot bij het restaurant aan te meren.

Bruidsparen kunnen geheel in eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt voor het officiële gedeelte en daarna kan het feest losbarsten.

Bruidloft
Aangezien Restaurant Havenrijk direct gevestigd is aan het Uitgeestermeer is het mogelijk om op uw bruiloft de gasten te laten genieten van een heerlijke boottocht met een rondvaartboot over het meer en de kanalen. Het is mogelijk om met een boot direct voor het restaurant af te meren.

Bezoek de website