Toon menu
Foto 1 bij Bobs Party & Events
Foto 2 bij Bobs Party & Events
Foto 3 bij Bobs Party & Events
Foto 4 bij Bobs Party & Events

Bobs Party & Events
Feestlocatie in Uitgeest - Noord-Holland

Bobs Party & Events
Westerwerf 1
1911JA Uitgeest

Telefoon
0251 315 150
Personen
50 - 5000
Zalen
14
Kaart
Tonen

Bezoek de website

 In onze unieke & sfeervolle locatie voelt iedereen zich meteen thuis! Verdeeld over maar liefst 8000 m2 vindt u eindeloos veel mogelijkheden voor een gezellige avond uit met familie, vrienden of zakenrelaties, maar ook voor evenementen tot wel 5000 personen.


Bobs Party & Events is een allround feestcomplex met oa. 12 bowlingbanen, een gezellig grand café en restaurant, sfeervolle partyzalen en een viertal themalocaties. Bobs is 7 dagen per week geopend met voor iedereen een geschikt feest! Een belangrijk pluspunt is de ligging. Net iets buiten de Randstad en prima bereikbaar doordat het direct aan de A9 ligt. Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid.

Of u nu op zoek bent naar een sportief uurtje bowlen gevolgd door een smaakvol diner, barbecue- of steengrillarrangement in het sfeervolle à la carte restaurant of een spectaculair themafeest, onvergetelijke bruiloft, workshop, (sportief) dagprogramma, vergaderarrangement, productpresentatie of groots evenement, Bobs Party & Events regelt het graag voor u! Van uitnodiging tot limousineservice en van culinair genieten tot daverende optredens van artiesten.

Kom eens geheel vrijblijvend langs voor een rondleiding met brainstormsessie met ons enthousiaste team. De koffie staat voor u klaar, want wat u ook te vieren heeft, wij maken met onze medewerkers van uw party een Feest en leggen met plezier de rode loper voor u uit.

Bezoek de website