Toon menu
Foto 1 bij Landgoed Duin & Kruidberg
Foto 2 bij Landgoed Duin & Kruidberg
Foto 3 bij Landgoed Duin & Kruidberg
Foto 4 bij Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg
Feestlocatie in Santpoort-Noord - Noord-Holland

Landgoed Duin & Kruidberg
Duin en Kruidbergerweg 60
2071LE Santpoort

Telefoon
023 512 1800
Personen
10 - 350
Zalen
15
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Huwelijksvoltrekking

“Ja-ik-wil” krijgt nog meer betekenis in de sfeervolle ambiance van een van de authentieke stijlkamers. Of beleef dit bijzondere moment in het romantische prieel van de Engelse Landgoedtuin. Een eigen ceremonie ontwerpen, een bijzondere trouwambtenaar kiezen, of de ringen laten aanvliegen door een roofvogel? Op jullie onvergetelijke dag is het allemaal mogelijk.

 

De Receptie

Toast samen met jullie gasten op het begin van de rest van jullie leven. Onze authentieke stijlkamers lenen zich perfect voor een sfeervolle receptie. Liever een meer moderne ruimte? Dan ontvangen we jullie gasten graag in de comfortabele Loungebar DenK of het klassiek-industriële Koetshuis Nova Zembla.

 

Het Diner

Op culinair gebied leggen we jullie ook graag in de watten; bijvoorbeeld met een intieme lunch of diner in het Michelinster-restaurant de Vrienden van Jacob, een heerlijke High Tea in een van de stijlkamers of een walking dinner in Koetshuis Nova Zembla.

 

Het Feest

Wat is een huwelijksdag zonder een spetterend feest? Hiervoor nemen wij jullie mee naar het souterrain van het Landhuis of naar Koetshuis Nova Zembla, waar de voetjes van de vloer kunnen! Onze vaste huisleveranciers helpen jullie graag met het verzorgen van de muziek, het geluid en de aankleding.

 

De Bruidsuite

Na een onvergetelijke dag samen wegdromen in de royale bruidssuite. De voormalige slaapkamer van de Cremers is een prachtige, lichte kamer met wijds uitzicht over de tuin en de vijver, een stijlvolle badkamer met eigen bad en een fijne zitkamer. Liever een iets andere sfeer? Nagenieten van jullie bijzondere dag kan ook heel goed in een van onze andere gerieflijke kamers. 


Hoe werken wij? 

Van brochure tot boeking... Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken? Graag denken wij met u mee en geven u professioneel advies op maat, zodat u zeker weet dat u niets vergeet en zorgeloos kunt genieten van jullie prachtige dag!


Geïnteresseerd in onze locatie? Vraag onze huwelijksbrochure aan.

Maak een afspraak met een van onze teamleden voor een rondleiding. De beste manier om elkaar en het landgoed beter te leren kennen is door een rondleiding in te plannen. Graag vernemen wij tijdens de rondleiding al uw wensen zodat wij een offerte op maat kunnen maken.


Ontvang onze offerte

Wij werken alleen met offertes op maat. Uiteraard zijn alle wensen na de eerste kennismaking altijd bespreekbaar. Wij streven ernaar om de offerte binnen enkele dagen naar u toe te sturen.


Bevestigen

Wanneer u besluit om te trouwen bij Landgoed Duin & Kruidberg bevestigen wij uw reservering. Wij denken graag met u mee zodat u niets vergeet bij de organisatie van uw bruiloft.


Detailbespreking

Graag maken wij een afspraak met u om alle details van uw bruiloft te bespreken. Deze afspraak vindt 6 weken voorafgaande aan uw trouwdatum plaats. Tijdens de detailbespreking bespreken wij de gehele dag van A tot Z met zo zodat u zorgeloos kunt genieten van uw huwelijksdag. U moet immers al aan zo veel denken.

 

Voorproefje van uw dag

Wij bieden u de mogelijkheid om voorafgaand aan uw huwelijksdag, tegen betaling, samen te komen genieten van het door u gekozen huwelijksmenu. U krijgt alvast een voorproefje van wat er op uw dag te wachten staat. Geniet van het diner in onze Brasserie DenK en laat u verrassen. Het proefdiner is mogelijk van maandag tot en met donderdag.


De perfecte huwelijksdag

Uw huwelijksdag is eindelijk aangebroken. Wij weten dat het plannen van een huwelijksdag niet zomaar iets is. Daarom zorgen wij er voor dat het u op deze dag aan niets ontbreekt. U krijgt een vast contactpersoon die u de gehele dag begeleidt. Onze toegewijde medewerkers laten u en uw gasten genieten van een onvergetelijke dag.

Bezoek de website