Toon menu

Feestlocaties in klassieke sfeer in de provincie Utrecht

U bent op zoek naar een feestlocatie in klassieke sfeer in de provincie Utrecht. We hebben in Utrecht de volgende 3 feestlocaties voor u gevonden:

 • Museum Speelklok Met de collectie als muzikaal, vrolijk en kleurrijk decor is het museum een uitermate geschikte locatie voor een bruiloft! Van een intiem diner met een klein gezelschap tot een uitbundige huldiging of receptie met honderden gasten, het kan allemaal. En de muzikale collectie zorgt ervoor dat het elke keer weer anders is.
  4 - 350 Utrecht
  Lees meer Foto bij Museum Speelklok
 • Fort bij Vechten Heeft u iets te vieren? Dan heeft u een goede reden om naar Fort Vechten te komen. Onze Reversezaal en Barak Z zijn geschikt voor recepties en feesten tot 200 personen, in de bomvrije kazerne zijn meerdere feestruimtes met plaats voor 80 personen en de Brasserie biedt ruimte aan maximaal 25 personen. Fort Vechten is een romantische trouwlocatie. U kunt kiezen voor een compleet verzorgde dag met...
  10 - 200 Bunnik
  Lees meer Foto bij Fort bij Vechten
 • De Heeren van Montfoort Kasteelheer Geke Ekelschot leidt u graag rond in de sfeervolle en authentieke ambiance van het oude Kasteel Montfoort met zijn moderne inrichting. Bezoek de oude trouwkapel de Commanderije van Sint-Jan en droom vast even weg naar die ene dag.
  10 - 350 Montfoort (Utrecht)
  Lees meer Foto bij De Heeren van Montfoort

Vind een feestlocatie op plaats of provincie