Toon menu

Feestlocaties bij een eventlocatie in de provincie Noord-Brabant

U bent op zoek naar een feestlocatie bij een eventlocatie in de provincie Noord-Brabant. We hebben in Noord-Brabant de volgende 3 feestlocaties voor u gevonden:

 • Restaurant de Steenoven Maak van uw huwelijk en of feest in Helmond een onvergetelijke dag bij Restaurant de Steenoven! De Steenoven is sfeervol ingericht en gehuisvest in een voormalige steenfabriek. Het karakteristieke, vooroorlogse pand met torenhoge schoorsteen ligt op een steenworp van de doorgaande weg Deurne ??? Eindhoven.
  20 - 2500 Helmond
  Lees meer Foto bij Restaurant de Steenoven
 • Landgoed Kasteel Geldrop Op het landgoed bevinden zich prachtige locaties zoals het sprookjesachtige kasteel, de Engelse idyllische landschapstuin bezaaid met felgekleurde bloemen en de sfeervolle Kasteelhoeve. De mogelijkheden op deze unieke locaties zijn onbegrensd, van een onvergetelijk huwelijk tot een swingend feest en van een spraakmakend congres tot een intiem diner.
  15 - 450 Geldrop
  Lees meer Foto bij Landgoed Kasteel Geldrop
 • Golden Tulip Hotel Central Golden Tulip Hotel Central beschikt over een prachtige 14e eeuwse Gewelvenkelder "De Hoofdwacht". Deze unieke ambiance is uitermate geschikt voor spetterende feesten, sfeervolle recepties en/of culinaire diners. Hiernaast bieden we nog diverse andere ruimtes aan waar u speciale gelegenheid kunt vieren, bekijk eens het totale overzicht feestruimtes.
  10 - 300 Den Bosch
  Lees meer Foto bij Golden Tulip Hotel Central

Vind een feestlocatie op plaats of provincie