Toon menu

Feestlocaties in de provincie Noord-Brabant

U bent op zoek naar een feestlocatie in de provincie Noord-Brabant. We hebben in Noord-Brabant de volgende 8 feestlocaties voor u gevonden:

 • Studio76 Bent u op zoek naar een passende evenementenlocatie in West-Brabant voor uw (bedrijfs)event of feest? Met een interieur dat doet denken aan metropolen als New York en Tokyo, biedt Studio76 een modern en eigenzinnig decor voor zakelijke events in West-Brabant. Met het Grand Café, de Panoramazaal of de Grote Zaal, beschikt u over een passende ruimte met een eigen karakter.
  15 - 1500 Etten-Leur
  Lees meer Foto bij Studio76
 • Restaurant de Steenoven Maak van uw huwelijk en of feest in Helmond een onvergetelijke dag bij Restaurant de Steenoven! De Steenoven is sfeervol ingericht en gehuisvest in een voormalige steenfabriek. Het karakteristieke, vooroorlogse pand met torenhoge schoorsteen ligt op een steenworp van de doorgaande weg Deurne ??? Eindhoven.
  20 - 2500 Helmond
  Lees meer Foto bij Restaurant de Steenoven
 • Landgoed Kasteel Geldrop Op het landgoed bevinden zich prachtige locaties zoals het sprookjesachtige kasteel, de Engelse idyllische landschapstuin bezaaid met felgekleurde bloemen en de sfeervolle Kasteelhoeve. De mogelijkheden op deze unieke locaties zijn onbegrensd, van een onvergetelijk huwelijk tot een swingend feest en van een spraakmakend congres tot een intiem diner.
  15 - 450 Geldrop
  Lees meer Foto bij Landgoed Kasteel Geldrop
 • Landgoed de Rosep Een trouwdag moet perfect zijn. Helemaal naar jullie zin. Landgoed De Rosep komt aan alle wensen tegemoet. Ons landgoed is jullie landgoed. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van jullie mooiste dag. En daarom staan we klaar om het bruidspaar zoveel mogelijk uit handen te nemen. Huwelijksvoltrekking, receptie, diner???alles is mogelijk.
  2 - 250 Oisterwijk
  Lees meer Foto bij Landgoed de Rosep
 • Hotel 's-Hertogenbosch-Vught Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught is de ideale locatie voor feesten en partijen. Organiseer hier uw receptie, bruiloft of personeelsfeesten. Het team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.
  2 - 300 Vught
  Lees meer Foto bij Hotel 's-Hertogenbosch-Vught
 • Hotel Restaurant la Sonnerie Trouwlocatie la Sonnerie, alles onder één dak. Stijlvol trouwen op onze locatie, aansluitend een receptie houden in de bijbehorende Kapeltuin en 's avonds, na de maaltijd in onze Refterzaal, een gezellig feest in onze Kapelzaal en een overnachting voor uzelf en uw gasten - het kan allemaal!
  10 - 150 Son en Breugel
  Lees meer Foto bij Hotel Restaurant la Sonnerie
 • Golden Tulip Hotel Central Golden Tulip Hotel Central beschikt over een prachtige 14e eeuwse Gewelvenkelder "De Hoofdwacht". Deze unieke ambiance is uitermate geschikt voor spetterende feesten, sfeervolle recepties en/of culinaire diners. Hiernaast bieden we nog diverse andere ruimtes aan waar u speciale gelegenheid kunt vieren, bekijk eens het totale overzicht feestruimtes.
  10 - 300 Den Bosch
  Lees meer Foto bij Golden Tulip Hotel Central
 • Kruisherenkapel De Kruisherenkapel is een verrassende en bijzondere evenementenlocatie in Nederland; een kapel - met nog altijd de gelegenheid tot het houden van religieuze bijeenkomsten ??? tevens opengesteld voor andere zinvolle activiteiten.
  40 - 400 Uden
  Lees meer Foto bij Kruisherenkapel

Vind feestlocaties per plaats in Noord-Brabant

Vind een feestlocatie op plaats of provincie