Toon menu

Feestlocaties in de provincie Limburg

U bent op zoek naar een feestlocatie in de provincie Limburg. We hebben in Limburg de volgende 4 feestlocaties voor u gevonden:

 • GaiaZOO GaiaZOO biedt met het concept Hof van Gaia een unieke feestlocatie in Nederland. Hof van Gaia biedt u een ???hutje op de hei???, maar dan wel in de meest complete en inspirerende vorm. Geheel passend in een tijd waarin onthaasten en aandacht voor natuur en milieu zeer belangrijk zijn geworden.
  10 - 250 Kerkrade
  Lees meer Foto bij GaiaZOO
 • MECC Maastricht Alles kan in het MECC onder één dak plaatsvinden: feesten, eten & drinken, overnachten, een expositie, een congres, vieren van een jubileum??? En dat allemaal op loopafstand van Maastricht, een van de meest authentieke en sfeervolle steden van Europa. Van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten tot recepties en vergaderarrangementen
  20 - 8000 Maastricht
  Lees meer Foto bij MECC Maastricht
 • Kasteelhoeve De Grote Hegge Graag nodigen we jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! Kom naar Kasteelhoeve de Grote Hegge en dompel jezelf onder in de luxe, de vrijheid en de gastvrijheid! Geen enkele bruiloft is hetzelfde, jullie wensen zijn uniek!
  5 - 600 Thorn
  Lees meer Foto bij Kasteelhoeve De Grote Hegge
 • Feestgrot Uw feest is pas echt bijzonder in één van onze feestzalen in Limburg in de grotten. Vlakbij Maastricht, net buiten het centrum van Valkenburg. Kom gerust eens kijken en ervaar zelf waarom onze locatie de meest bijzondere (én gezelligste) trouw- en feestlocatie van Limburg mag heten. De bijzondere feestzalen zijn enkel te reserveren voor besloten feesten zoals uw bedrijfsfeest of bruiloft.
  20 - 350 Valkenburg
  Lees meer Foto bij Feestgrot

Vind feestlocaties per plaats in Limburg

Vind een feestlocatie op plaats of provincie