Toon menu

Feestlocaties in Nijmegen

U bent op zoek naar een feestlocatie in Nijmegen. We hebben in Nijmegen en omgeving de volgende 3 feestlocaties voor u gevonden:

 • Restaurant BEAU BEAU ademt een ongedwongen sfeer met een vleugje Franse nonchalance. De stijlvolle ruimtes kunnen op maat worden gecombineerd tot ideale plek voor uw receptie, diner en of feest. Trouwen in BEAU maakt deze dag extra speciaal, ofwel ???un BEAU mariage???!
  8 - 400 Nijmegen
  Lees meer Foto bij Restaurant BEAU
 • Stretchtent Huren Een stretchtent huurt u bij STRETCHTENT-HUREN.NL! U bent op zoek naar een sfeervolle tent die groot is, waterdicht en betaalbaar is? Voor een festival, trouwfeest, tuinfeest, jubileumfeest of outdoorfeest wat anders is dan anders? Dan bent u bij Stretchtent Huren aan het juiste adres. Stretchtent-Huren.nl verhuurt flexibele tenten, flextenten of partytenten die op bijna iedere locatie passen.
  50 - 1000 Malden (6 km)
  Lees meer Foto bij Stretchtent Huren
 • Landgoed Hotel Groot Warnsborn Uw huwelijk is in vertrouwde handen! Van ceremonie tot en met het ontbijt op bed! De mooiste dag in uw leven vraagt om een speciale plaats, een plek met historische waarde: Oranjerie Groot Warnsborn!
  2 - 200 Arnhem (21 km)
  Lees meer Foto bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Alle feestlocaties in Gelderland

Vind een feestlocatie op plaats of provincie