Toon menu

Feestlocaties in Leiden

U bent op zoek naar een feestlocatie in Leiden. We hebben in Leiden en omgeving de volgende 13 feestlocaties voor u gevonden:

 • Van der Valk Hotel Leiden Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. U heeft uw ideale levenspartner gevonden en niets is mooier dan uw wederzijdse liefde te verenigen met een huwelijk. Laat de mooiste dag van uw leven beginnen bij Van der Valk Hotel Leiden.
  20 - 250 Leiden
  Lees meer Foto bij Van der Valk Hotel Leiden
 • De Beukenhof Het authentieke pand wordt omgeven door een prachtige Engelse countrystijl tuin, vol rust en romantiek. De Beukenhof | La Société is een verrassende locatie en voor velen een ontdekking. Een plek waar bruiloften, recepties en feesten een onvergetelijk succes worden. Na afloop overnachten in een luxe bruidssuite met kingsize boudoirbed, bubbelbad en sauna, maakt uw trouwdag dé dag om nooit meer ...
  10 - 50 Oegstgeest (3 km)
  Lees meer Foto bij De Beukenhof
 • DownUnderBeach DownUnderBeach is een officiële trouwlocatie, van ceremonie met bubbels, uitgebreid diner tot legendarisch trouwfeest met eigen muziek, bij ons kan het allemaal! Jullie kunnen gebruik maken van onze arrangementen, maar mogen deze bijzondere dag ook geheel naar eigen wens samenstellen.
  6 - 70 Scheveningen (14 km)
  Lees meer Foto bij DownUnderBeach
 • Dr Anton Philipszaal Steeds meer bedrijven weten dit theater te vinden voor hun zakelijke evenementen. De sfeer van het theater, de vele ruimtelijke mogelijkheden, de flexibiliteit, de bereikbaarheid, de persoonlijke aanpak en de gastvrijheid spreken vele bedrijven en opdrachtgevers aan. Een congres, productpresentatie, galadiner of huwelijksceremonie? Het kan allemaal in de concertzaal, op het podium of in de omli...
  50 - 2200 Den Haag (15 km)
  Lees meer Foto bij Dr Anton Philipszaal
 • Lucent Danstheater In het hart van Den Haag, aan het Spuiplein, vindt u de Dr Anton Philipszaal. Dit theater leent zich uitstekend voor verhuur van 50 tot 2200 personen. Steeds meer bedrijven weten dit theater te vinden voor hun zakelijke evenementen. De sfeer van het theater, de vele ruimtelijke mogelijkheden, de flexibiliteit, de bereikbaarheid, de persoonlijke aanpak en de gastvrijheid spreken vele bedrijven...
  50 - 2200 Den Haag (15 km)
  Lees meer Foto bij Lucent Danstheater
 • Paviljoen de Witte Koninklijke allure, stijlvolle inrichting en een altijd fascinerend uitzicht over zee. Een huwelijk, bedrijfsfeest, receptie, aangeklede borrel of private dining; de omlijsting van deze prachtige omgeving in combinatie met de excellente service en gastvrijheid van Eric van Abbe en zijn team maakt elk event tot een onvergetelijke in Paviljoen de Witte.
  10 - 300 Scheveningen (15 km)
  Lees meer Foto bij Paviljoen de Witte
 • Event Plaza Event Plaza is een voormalig sportcentrum dat in 1997 een volledige transformatie heeft ondergaan naar een multifunctionele evenementen locatie. Het beschikt over 5 royale zalen die sfeervol zijn ingericht voor een bruiloft of zakelijke evenement: bedrijfsfeest - huwelijksfeesten - congres of workshop.
  3 - 2500 Rijswijk (17 km)
  Lees meer Foto bij Event Plaza
 • De Lindenhof De Lindenhof beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes die we deels met elkaar kunnen verbinden. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de prachtige vijver met fontein. Tevens is De Lindenhof een ???Huis der Gemeente???. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking mogelijk is op de locatie.
  15 - 500 Delft (19 km)
  Lees meer Foto bij De Lindenhof
 • Stadshuis Gouda We adviseren jullie om eerst Stadhuis Gouda te reserveren en daarna jullie huwelijksdatum vast te leggen bij de gemeente. Dan weet je zeker dat jullie droomlocatie beschikbaar is op jullie huwelijkdag.
  15 - 200 Gouda (22 km)
  Lees meer Foto bij Stadshuis Gouda
 • Het Oude Stadhuys Gouda Het Oude Stadhuys Gouda is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Wij bieden de mogelijkheid om op deze locatie jullie complete huwelijksdag te vieren.
  5 - 200 Gouda (22 km)
  Lees meer Foto bij Het Oude Stadhuys Gouda
 • Lommerrijk Lommerrijk heeft 6 ruimtes beschikbaar voor uw jubileum, verjaardagsfeest of huwelijk. Deze zalen zijn sfeervol ingericht en dankzij de ligging aan het water is ook de omgeving indrukwekkend. Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest in Rotterdam? Lommerrijk heeft diverse complete feestarrangementenvoor u samengesteld. En natuurlijk verzorgen wij ook feestavonden op maat!
  10 - 350 Rotterdam (23 km)
  Lees meer Foto bij Lommerrijk
 • Claus Hotel & Event Center Claus is een evenementenlocatie en feestlocatie in één en heeft jarenlange ervaring op het gebied van kleine en grote feesten en partijen. Van een gezellige bowlingavond of een outdoor event met collega's tot en met een groots bruiloftsfeest of jubileum. Wij hebben hieronder een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet. Aanpassingen aan uw persoonlijke wensen en budget bespreken wij natuurlijk ...
  2 - 2500 Hoofddorp (23 km)
  Lees meer Foto bij Claus Hotel & Event Center
 • Paviljoen Meijer aan Zee Trouwen? Bij Meijer aan Zee kan dit ook echt op het strand! Als officiele trouwlocatie mag het bij Meijer aan Zee natuurlijk niet ontbreken aan een apart paviljoen speciaal voor bruiloften en partijen. Dit paviljoen is compleet ingericht voor groepen met een eigen bar, veranda rondom, terras met (cocktail)bar, fijne loungebanken en gezellige borreltafels.
  2 - 1500 Zandvoort (24 km)
  Lees meer Foto bij Paviljoen Meijer aan Zee

Alle feestlocaties in Zuid-Holland

Vind een feestlocatie op plaats of provincie