Toon menu

Feestlocaties in Eindhoven

U bent op zoek naar een feestlocatie in Eindhoven. We hebben in Eindhoven en omgeving de volgende 5 feestlocaties voor u gevonden:

 • Hotel Restaurant la Sonnerie Trouwlocatie la Sonnerie, alles onder één dak. Stijlvol trouwen op onze locatie, aansluitend een receptie houden in de bijbehorende Kapeltuin en 's avonds, na de maaltijd in onze Refterzaal, een gezellig feest in onze Kapelzaal en een overnachting voor uzelf en uw gasten - het kan allemaal!
  10 - 150 Son en Breugel (10 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Restaurant la Sonnerie
 • Landgoed Kasteel Geldrop Op het landgoed bevinden zich prachtige locaties zoals het sprookjesachtige kasteel, de Engelse idyllische landschapstuin bezaaid met felgekleurde bloemen en de sfeervolle Kasteelhoeve. De mogelijkheden op deze unieke locaties zijn onbegrensd, van een onvergetelijk huwelijk tot een swingend feest en van een spraakmakend congres tot een intiem diner.
  15 - 450 Geldrop (12 km)
  Lees meer Foto bij Landgoed Kasteel Geldrop
 • Restaurant de Steenoven Maak van uw huwelijk en of feest in Helmond een onvergetelijke dag bij Restaurant de Steenoven! De Steenoven is sfeervol ingericht en gehuisvest in een voormalige steenfabriek. Het karakteristieke, vooroorlogse pand met torenhoge schoorsteen ligt op een steenworp van de doorgaande weg Deurne ??? Eindhoven.
  20 - 2500 Helmond (16 km)
  Lees meer Foto bij Restaurant de Steenoven
 • Landgoed de Rosep Een trouwdag moet perfect zijn. Helemaal naar jullie zin. Landgoed De Rosep komt aan alle wensen tegemoet. Ons landgoed is jullie landgoed. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van jullie mooiste dag. En daarom staan we klaar om het bruidspaar zoveel mogelijk uit handen te nemen. Huwelijksvoltrekking, receptie, diner???alles is mogelijk.
  2 - 250 Oisterwijk (17 km)
  Lees meer Foto bij Landgoed de Rosep
 • Hotel 's-Hertogenbosch-Vught Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught is de ideale locatie voor feesten en partijen. Organiseer hier uw receptie, bruiloft of personeelsfeesten. Het team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.
  2 - 300 Vught (22 km)
  Lees meer Foto bij Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Alle feestlocaties in Noord-Brabant

Vind een feestlocatie op plaats of provincie