Toon menu

Feestlocaties in Delft

U bent op zoek naar een feestlocatie in Delft. We hebben in Delft en omgeving de volgende 20 feestlocaties voor u gevonden:

 • De Lindenhof De Lindenhof beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes die we deels met elkaar kunnen verbinden. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de prachtige vijver met fontein. Tevens is De Lindenhof een ???Huis der Gemeente???. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking mogelijk is op de locatie.
  15 - 500 Delft
  Lees meer Foto bij De Lindenhof
 • Event Plaza Event Plaza is een voormalig sportcentrum dat in 1997 een volledige transformatie heeft ondergaan naar een multifunctionele evenementen locatie. Het beschikt over 5 royale zalen die sfeervol zijn ingericht voor een bruiloft of zakelijke evenement: bedrijfsfeest - huwelijksfeesten - congres of workshop.
  3 - 2500 Rijswijk (3 km)
  Lees meer Foto bij Event Plaza
 • Dr Anton Philipszaal Steeds meer bedrijven weten dit theater te vinden voor hun zakelijke evenementen. De sfeer van het theater, de vele ruimtelijke mogelijkheden, de flexibiliteit, de bereikbaarheid, de persoonlijke aanpak en de gastvrijheid spreken vele bedrijven en opdrachtgevers aan. Een congres, productpresentatie, galadiner of huwelijksceremonie? Het kan allemaal in de concertzaal, op het podium of in de omli...
  50 - 2200 Den Haag (8 km)
  Lees meer Foto bij Dr Anton Philipszaal
 • Lucent Danstheater In het hart van Den Haag, aan het Spuiplein, vindt u de Dr Anton Philipszaal. Dit theater leent zich uitstekend voor verhuur van 50 tot 2200 personen. Steeds meer bedrijven weten dit theater te vinden voor hun zakelijke evenementen. De sfeer van het theater, de vele ruimtelijke mogelijkheden, de flexibiliteit, de bereikbaarheid, de persoonlijke aanpak en de gastvrijheid spreken vele bedrijven...
  50 - 2200 Den Haag (8 km)
  Lees meer Foto bij Lucent Danstheater
 • St Joris Doele De Mooiste Dag van je leven wordt voor jullie onvergetelijk in de St Joris Doele. Naast receptie-, feest- en dinerlocatie biedt de St Joris Doele jullie de mogelijkheid elkaar het Ja-woord te geven: de St Joris Doele is officieel ingeschreven als ???Huis Der Gemeente???.
  5 - 200 Schiedam (11 km)
  Lees meer Foto bij St Joris Doele
 • Lommerrijk Lommerrijk heeft 6 ruimtes beschikbaar voor uw jubileum, verjaardagsfeest of huwelijk. Deze zalen zijn sfeervol ingericht en dankzij de ligging aan het water is ook de omgeving indrukwekkend. Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest in Rotterdam? Lommerrijk heeft diverse complete feestarrangementenvoor u samengesteld. En natuurlijk verzorgen wij ook feestavonden op maat!
  10 - 350 Rotterdam (11 km)
  Lees meer Foto bij Lommerrijk
 • Paviljoen de Witte Koninklijke allure, stijlvolle inrichting en een altijd fascinerend uitzicht over zee. Een huwelijk, bedrijfsfeest, receptie, aangeklede borrel of private dining; de omlijsting van deze prachtige omgeving in combinatie met de excellente service en gastvrijheid van Eric van Abbe en zijn team maakt elk event tot een onvergetelijke in Paviljoen de Witte.
  10 - 300 Scheveningen (12 km)
  Lees meer Foto bij Paviljoen de Witte
 • DownUnderBeach DownUnderBeach is een officiële trouwlocatie, van ceremonie met bubbels, uitgebreid diner tot legendarisch trouwfeest met eigen muziek, bij ons kan het allemaal! Jullie kunnen gebruik maken van onze arrangementen, maar mogen deze bijzondere dag ook geheel naar eigen wens samenstellen.
  6 - 70 Scheveningen (13 km)
  Lees meer Foto bij DownUnderBeach
 • Rotterdamse Schouwburg Huur toplocatie voor congressen en evenementen. De Rotterdamse Schouwburg is het kloppend hart van cultureel Rotterdam. Maar de sfeervolle ruimten lenen zich ook uitstekend voor een inspirerend bedrijfsevenement. Laat u verrassen door de vele zakelijke mogelijkheden van ons theater. Het markante gebouw biedt de perfecte locatie voor diners, conferenties, lezingen en seminars.
  35 - 1200 Rotterdam (13 km)
  Lees meer Foto bij Rotterdamse Schouwburg
 • Laurenskerk Rotterdam De Laurenskerk is een zeer geschikte, stijlvolle en feestelijke locatie voor zowel kerkelijke- als burgerlijke huwelijken. Tevens is er alle gelegenheid voor het houden van een aansluitende receptie, diner of feest.
  50 - 1250 Rotterdam (14 km)
  Lees meer Foto bij Laurenskerk Rotterdam
 • Grand Café Restaurant Biblio Hij staat in de planning; de mooiste dag van jullie leven! En dus zijn jullie op zoek naar een feestlocatie in Rotterdam. Of het nou gaat om de receptie, diner of jullie huwelijksfeest, wij hebben de perfecte locatie! Bij Grand Café Restaurant Biblio is alles mogelijk. Lekker eten en feesten doe je uitgelezen bij Biblio!
  10 - 100 Rotterdam (14 km)
  Lees meer Foto bij Grand Café Restaurant Biblio
 • The Hospitality Club Rotterdam. Ruw. Eigentijds. Eerlijk. Gastvrij. The Hospitality Club ademt de ambitie van de stad en voegt daar grenzeloze liefde voor hospitality aan toe. Het is in de geest van de Eric van Abbe en zijn team om uw feest, bruiloft of zakelijk event tot een onvergetelijke te maken. En dat op één van de mooiste locaties van Rotterdam.
  5 - 1500 Rotterdam (14 km)
  Lees meer Foto bij The Hospitality Club
 • Luxor Theater Het moderne gebouw met ruime foyers en hoge raampartijen zorgt voor een uniek decor met daarin de wereldse skyline van Rotterdam. Het Luxor Theater is een evenementenlocatie met diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleinere (min 50 pers.) groepen. De theaterzaal telt ruim 1500 stoelen met veel beenruimte, waardoor genodigden aandachtig naar de boodschap kunnen luisteren.
  10 - 1500 Rotterdam (15 km)
  Lees meer Foto bij Luxor Theater
 • Cruise Terminal Rotterdam Met een spectaculair uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam ligt aan de voet van de Erasmusbrug de Cruise Terminal Rotterdam. Dit industrieel erfgoed is tegenwoordig een bruisende plek, waar menig bedrijfsfeest, congres of beurs plaatsvindt. Ook voor kleinere groepen biedt de Cruise Terminal diverse mogelijkheden.
  60 - 2500 Rotterdam (15 km)
  Lees meer Foto bij Cruise Terminal Rotterdam
 • Van der Valk Hotel Leiden Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. U heeft uw ideale levenspartner gevonden en niets is mooier dan uw wederzijdse liefde te verenigen met een huwelijk. Laat de mooiste dag van uw leven beginnen bij Van der Valk Hotel Leiden.
  20 - 250 Leiden (18 km)
  Lees meer Foto bij Van der Valk Hotel Leiden
 • De Kuip Congres- en Evenementencentrum De trots van Rotterdam, een prachtig staaltje architectuur en meer dan een voetbalstadion alleen. Bij De Kuip Congres- en Evenementencentrum zijn beleving en emotie de sleutelwoorden als het gaat om de organisatie van uw evenement. Of u nu een vergadering, presentatie, personeelsfeest, (sport)clinic, borrel of diner wilt organiseren; in De Kuip Congres- en Evenementencentrum scoort u altijd!
  10 - 2500 Rotterdam (18 km)
  Lees meer Foto bij De Kuip Congres- en Evenementencentrum
 • De Beukenhof Het authentieke pand wordt omgeven door een prachtige Engelse countrystijl tuin, vol rust en romantiek. De Beukenhof | La Société is een verrassende locatie en voor velen een ontdekking. Een plek waar bruiloften, recepties en feesten een onvergetelijk succes worden. Na afloop overnachten in een luxe bruidssuite met kingsize boudoirbed, bubbelbad en sauna, maakt uw trouwdag dé dag om nooit meer ...
  10 - 50 Oegstgeest (21 km)
  Lees meer Foto bij De Beukenhof
 • Brunotti Beachclub De ideale ambiance voor een huwelijk aan het strand. Met het mooie strand aan onze voeten en uitzicht over de Noordzee is Brunotti Beachclub de plek om samen met je geliefde een nieuw hoofdstuk te beginnen. Wij verzorgen ceremonies incl. toostmoment, recepties/borrels, diners en feestavonden voor de mooie dag.
  10 - 120 Oostvoorne (21 km)
  Lees meer Foto bij Brunotti Beachclub
 • Stadshuis Gouda We adviseren jullie om eerst Stadhuis Gouda te reserveren en daarna jullie huwelijksdatum vast te leggen bij de gemeente. Dan weet je zeker dat jullie droomlocatie beschikbaar is op jullie huwelijkdag.
  15 - 200 Gouda (24 km)
  Lees meer Foto bij Stadshuis Gouda
 • Het Oude Stadhuys Gouda Het Oude Stadhuys Gouda is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Wij bieden de mogelijkheid om op deze locatie jullie complete huwelijksdag te vieren.
  5 - 200 Gouda (24 km)
  Lees meer Foto bij Het Oude Stadhuys Gouda

Alle feestlocaties in Zuid-Holland

Vind een feestlocatie op plaats of provincie