Toon menu
Foto 1 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 2 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 3 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 4 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 5 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 6 bij Restaurant-café IJ-kantine

Restaurant-café IJ-kantine
Feestlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Restaurant-café IJ-kantine
Mt. Ondinaweg 15-17
1033RE Amsterdam

Telefoon
020 633 7162
Personen
20 - 350
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De IJ-kantine is een prachtige locatie om een onvergetelijk feest te geven. Vanuit het hele gebouw kunt u genieten van een spectaculair uitzicht over de Amsterdamse haven, het IJ en de markante bar aan de noordzijde. De transparante ruimte van de IJ-kantine leent zich kortom uitstekend voor borrels en feesten. Het is niet alleen mogelijk om bij ons een huwelijksfeest te geven, maar de huwelijksvoltrekking kan ook bij ons plaats vinden. Wij zijn namelijk een officiele trouwlocatie!

Aanmeren met een boot is natuurlijk geen probleem! Via ons ponton stapt U zo de IJ-kantine binnen waar ons team klaarstaat om er samen met u een spetterend feest van te maken. Indien u liever een privé ruimte tot u beschikking heeft, dan kan dat ook; de Cornelis Douweszaal is heel geschikt voor groepen tot 60 personen.

Ook op het gebied van catering heeft de IJ-kantine volop keuze te bieden, zo serveren wij verschillende borrelassortimenten, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons keuzemenu of diverse buffetten. Indien u speciale wensen heeft, vernemen wij die graag. Graag nodigen wij u een keer uit voor een rondleiding en een oriënterend gesprek. Bel of mail ons voor een afspraak.

Bezoek de website