Toon menu

Feestlocaties in de natuur in Amstelveen

U bent op zoek naar een feestlocatie in de natuur in Amstelveen. We hebben in Amstelveen en omgeving de volgende 3 feestlocaties voor u gevonden:

 • Hotel Mijdrecht Marickenland De mooiste dag van uw leven wilt u graag op een mooie, sfeervolle en ontspannen locatie vieren. Hotel Mijdrecht Marickenland verzorgt voor u de perfecte trouwlocatie. Onze salons, grand café-restaurant en professionele medewerkers laten u zorgeloos van uw trouwdag genieten. Voor private dining, grote en kleine feesten, een receptie of zelfs uw bruiloft. Alle vier de fantastische en moderne zale...
  10 - 130 Mijdrecht (11 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Mijdrecht Marickenland
 • Orangerie Elswout Al jaren kiezen bruidsparen Orangerie Elswout als droomlocatie voor hun bruiloft. Allemaal met hun eigen wensen, aankleding en sfeer. Doe alvast inspiratie op voor jullie eigen bruiloft en lees de ervaringen van bruidsparen die julle voorgingen!
  10 - 300 Overveen (20 km)
  Lees meer Foto bij Orangerie Elswout
 • Landgoed Duin & Kruidberg ???Ja-ik-wil??? krijgt nog meer betekenis in de sfeervolle ambiance van een van de authentieke stijlkamers. Of beleef dit bijzondere moment in het romantische prieel van de Engelse Landgoedtuin. Een eigen ceremonie ontwerpen, een bijzondere trouwambtenaar kiezen, of de ringen laten aanvliegen door een roofvogel? Op jullie onvergetelijke dag is het allemaal mogelijk.
  10 - 350 Santpoort (20 km)
  Lees meer Foto bij Landgoed Duin & Kruidberg

Alle feestlocaties in Noord-Holland

Vind een feestlocatie op plaats of provincie